SEO

SEO är strategi samt metoder att öka din digitala synlighet med bra exponering på Google. Det omfattar kunskap, teknik, struktur samt optimering av innehåll med målet att få din webbplats så högt upp som möjligt i sökmotorers organiska sökresultat.

Vill du synas bättre online?

Varför är SEO viktigt?

En väl utförd SEO-optimering utifrån sökordsanalys resulterar i relevant och lönsam trafik till din webbplats. Vårt mål är därför alltid att optimera innehållet på din webbplats så att du når ut till fler potentiella kunder utan att du behöver betala för placeringen.

En levande webbplats med WordPress

En styrka med WordPress är det användarvänliga gränssnittet. Även redaktörer med begränsad erfarenhet kan enkelt hantera och uppdatera innehållet i en WordPress-sajt. Självklart erbjuder vi er utbildning i samband med leverans så att ni snabbt och tryggt kommer igång.

SEO gör dig synlig för både Google och användare
SEO är ett långsiktigt och kontinuerligt arbete för att utveckla relevant och lönsam trafik till webbplatsen. SEO DESIGN ger stöd i ditt SEO-arbete så att ni syns på Google och kan sälja era tjänster eller produkter till nya kunder.

Så hamnar dina webbsidor högt upp i sökresultat

En SEO-analys utgör grunden för ert kommande arbete med marknadsföring på sökmotorer – både för SEO och sökannonsering. Vässa dina kunskaper med en SEO-utbildning.

  • Bäst innehåll i sin bransch baserat på sökordsanalys
  • Besvarar besökarnas frågor eller hjälper dem att slutföra sitt mål
  • Väl fungerande teknik och användarvänlighet – för både användare och sökmotorer

”Syns vi när potentiella kunder letar efter det vi erbjuder?”

Det görs mer än 55 miljoner sökningar på Google varje dag i Sverige. För att lösa problem, hitta information och för att hitta eller jämföra produkter och tjänster. Detta innebär stora möjligheter och en anledning att fokusera på SEO.

Så här arbetar vi med SEO

Inledning

Vi inleder vårt samarbete med ett första samtal där vi går igenom grunderna och ser över era behov. Ni får möjlighet att ställa frågor och lämna era önskemål. Tillsammans fastställer vi budget och sätter upp en målbild som vi arbetar utefter i projektet.

Analyser

Vi gör en nulägesanalys där vi tar hänsyn till tekniska aspekter samt hur ni rankar organiskt i nuläget, er länkprofil och prestanda. Här kommer vår expertis väl till pass. Vi ger er våra bästa rekommendationer med vad som behöver göras för att få ett lyckat resultat. Därefter gör vi en sökordsanalys. Den visar hur era potentiella kunder eller besökare använder sökmotorer för att hitta era produkter eller tjänster.

Optimering

Vi optimerar utvalda målsidor och landningssidor. Vi förbättrar titlar, meta-beskrivningar, rubriker och bilder utifrån de viktigaste sökorden. Vi ger er rekommendationer kring content och erbjuder er hjälp att skriva texter. Vi arbetar också med outreach och länkarbete vilket innebär att vi köper medieutrymme och arbetar för att få fler externa länkar till er webbplats. Vi sätter även upp en målspårning för att kunna mäta trafiken och dess värde.

Löpande arbete

Vi utvecklar sökordsanalysen och även optimering av webbstruktur vid behov. Ni får löpande rapporter och vi följer upp målen som vi satt upp tillsammans med er. Vi arbetar också löpande med outreach och länkarbete för att hela tiden utveckla och förbättra domänens styrka.

Redo att ta ditt SEO-arbete till nästa nivå?

Nu har du lite bättre koll på hur vi arbetar med sökmotoroptimering. Har vi väckt ditt intresse?

Vill du ha hjälp med SEO?