Första SEO analysen är gratis!

Just nu kan du boka ett möte med oss få en kostnadsfri analys där vi tar reda på hur ert företag rankar på Google i jämförelse med era tre största konkurrenter.

Få en kostnadsfri analys

Ligg före konkurrenterna!

Beställ er kostnadsfria analys här. Vi återkopplar med resultat och genomgång. Börja er resa mot långsiktigt lönsam trafik redan idag.

Jag godkänner villkoren

Vad innehåller analysen?

1

Er webbplats synlighet på viktiga sökord
Utöver de sökorden du angett lägger vi till liknande ord och fraser. Analysen visar om er webbplats dyker upp i Googles organiska sökresultat när någon googlar dessa sökord.

2

Dina konkurrenters ranking
Att hålla koll på sina konkurrenters medieutrymme och digitala synlighet ger dig ett försprång. Om de syns högre upp i sökresultaten är det hög tid att se över er webbplats och SEO-arbete. Finns det stora sökvolymer där konkurrenterna inte syns? Då har ni chansen att skapa affärsmöjligheter och plocka marknadsandelar.

3

Sökvolym på viktiga sökord
Du tror att du vet hur era potentiella kunder använder Google för att söka efter det du erbjuder, men det kanske är helt andra sökord som har en större sökvolym varje månad som du helt går miste om. Är er webbplats innehåll anpassat efter potentiella kunders sökbeteende?