Kakelpalatzet

En inspirerande webbplats med många smarta funktioner som lockar besökaren in till den fysiska butiken
  • Design
  • Google Ads
  • SEO
  • Webb

Kakelpalatzet vill inspirera besökaren

Att renovera kök eller bad är inte alltid lätt. Många kunder både vill och behöver personlig vägledning genom hela sitt köp. Därför är det viktigt för kakelåterförsäljaren Kakelpalatzet att få besökarna på deras webbplats att ta steget in i deras fysiska butiker för att fortsätta sin köpresa där.

Kakelpalatzet är familjeföretaget som skapat sig en stor kundkrets genom sin kompetens och expertis inom kakel och allt som hör det till. Företaget har tre butiker i Sverige som är belägna i Göteborg, Stockholm och Katrineholm. Ett önskemål på den nya webbplatsen var att kunna marknadsföra olika kampanjer i de olika städerna. Att det ska vara lätt att uppdatera och underhålla är viktigt då det är de själva som administrerar webbplatsen med bilder, kampanjer och produkter.

Uppdrag

Att skapa en inspirerande webbplats med tydlig struktur och mer gediget produkt- och sortimentsinformation.

Den ska vara mer lättnavigerad än den tidigare versionen. Det ska finnas möjlighet att boka inredningshjälp och besökaren ska tydligt förstå hur Kakelpalatzets köpresa ser ut, från ritning till färdigt badrum.

Resultat

En snygg, modern och enkel webbplats med tydliga Call-to-actions som leder besökaren i rätt riktning.

För att den oerfarna personen med lätthet skulle kunna ta sig fram på sidan och förstå dess innehåll tog vi fram filterfunktioner där man bland annat kan filtrera på område, färg och storlek.

Bilder och tydlig information på varje produkt finns numera också för att man med enkelhet skall kunna planera och navigera bland produkterna.

Driver din webbplats trafik?

Hur arbetar ni idag med att driva trafik till er webbplats? Hur väl är webbplatsen anpassad efter att ta hand om besökarna när de väl kommer dit? Är ni intresserade av att få veta hur vi kan hjälpa er att utveckla er webbplats så att den vägleder besökaren till konvertering utefter era mål?

Intressant, jag vill kontakta er!

”Uppföljningen och kontakten vi har haft med samtliga personer hos SEO DESIGN har varit tillmötesgående och serviceminded. SEO DESIGN förstod precis vad vi var ute efter för utseende och layout.”

Melina Beltinge, Kakelpalatzet