Datadriven byrå med erfarenhet

SEO DESIGN är en digital byrå med fokus på att accelerera våra kunders lönsamhet online. Genom att säkerställa en optimal webbplats, en synlighet som exponerar er för maximalt antal potentiella kunder och löpande analys för utveckling säkerställer vi förutsättningar för kontinuerlig tillväxt online.

Över 1000 lyckade projekt!

Som tekniska konsulter inom digital marknadsföring vet vi att ett bra team betyder allt. Tillsammans har vi bred kompetens inom analys, e-handel, SEO, Google Ads, social media, webbutveckling, design, copy,  och försäljning. Vi har mer än 18 års erfarenhet och fler än 1000 lyckade projekt bakom oss.

Varför välja oss?

  • Datadriven process
  • Tydlig målbild
  • Specialister inom alla digitala kanaler
  • Certifierade konsulter
  • Modeller som skapar löpande tillväxt!

DI Gasell

SEO DESIGN har blivit utsedda till DI Gasellföretag vilket visar att vår modell med fokus på långa kundrelationer och kontinuerlig utveckling fungerar.

Trippel-AAA

Det högsta kreditbetyg ett bolag kan få. För er som kund innebär det en partner som även är ekonomiskt stabil. Någon som funnits i 18 år och som kommer finnas kvar vid er sida.

Google Partner

Vi är Google Partner och vi jobbar ständigt med vår kompetensutveckling för att ligga i framkant med kunskap kring Googles tjänster.

Henrik Angervall & Magnus Sundelid

En av de första i Sverige inom SEO

Företaget grundades 2004 av barndomsvännerna Magnus Sundelin och Henrik Angervall. Vi var en av de första aktörerna inom SEO i Sverige. Vår långa erfarenhet i en bransch som växer explosionsartat har drivit oss till ständig utveckling. Alla medarbetare på SEO DESIGN har certifieringar inom sina olika kompetensområden. Vi är Google Premier Partner vilket är Googles högsta kvalitetsstämpel.

”Vi blev intresserade av hur det kom sig att olika webbplatser rankade högt på sökmotorn Altavista, detta var någonstans 2001-2002 och Google fanns ju knappt i Sverige då.”

Läs hela intervjun med Magnus och Henrik