Om oss på SEO DESIGN

SEO DESIGN är en digital byrå med fokus på att utveckla kunders verksamhet online. Genom att säkerställa en optimal webbplats, en synlighet som exponerar er för maximalt antal potentiella kunder och löpande analys för övervakning säkerställer vi förutsättningar för att nå verksamhetens mål online.

Mer än 16 års erfarenhet

Som tekniska konsulter inom webb och marknadsföring utgör vår personal grunden för hela företaget. Tillsammans har vi en bred kompetens inom e-handel, marknadsföring, webbutveckling, webbdesign, copywriting, SEO, annonsering online och försäljning. Vi har mer än 16 års erfarenhet och fler än 1000 lyckade projekt bakom oss.

Henrik Angervall & Magnus Sundelid

En av de första i Sverige inom SEO

Företaget grundades 2004 av barndomsvännerna Magnus Sundelin och Henrik Angervall. Vi var en av de första aktörerna inom SEO i Sverige. Vår långa erfarenhet i en bransch som växer explosionsartat har drivit oss till ständig utveckling. Alla medarbetare på SEO DESIGN har certifieringar inom sina olika kompetensområden. Vi är Google Premier Partner vilket är Googles högsta kvalitetsstämpel.

”Vi blev intresserade av hur det kom sig att olika webbplatser rankade högt på sökmotorn Altavista, detta var någonstans 2001-2002 och Google fanns ju knappt i Sverige då.”

Läs hela intervjun med Magnus och Henrik

Varför välja oss?

Vi har lång erfarenhet inom branschen och var en av de första aktörerna inom SEO i Sverige. Alla medarbetare på SEO DESIGN är kompetenta och har certifieringar inom sina olika kompetensområden. Vi sätter alltid kunden i fokus och vi är mycket resultatorienterade.

DI Gasell

SEO DESIGN har blivit utsedda till DI Gasellföretag vilket är något vi är väldigt stolta över och ser som en fin kvalitetsstämpel.

Trippel-AAA

Det högsta kreditbetyg ett aktiebolag kan få. Det krävs bland annat att företaget omsätter mer än två miljoner kronor, har ett beräknat eget kapital på minst tvåhundratusen kronor, har varit verksamt i minst tio år och har nyckeltal som är väsentligt över branschens genomsnitt. Företaget måste även ha en revisor för att få högsta kreditvärdighet.

Premier Partner

Vi är Google Premier Partner vilket är Googles bästa kvalitetsstämpel. Vi jobbar ständigt med vår kompetensutveckling och att hela tiden ligga i framkant med kunskap och kompetens kring Googles tjänster. Personalen som arbetar i produktionen med Googles tjänster på SEO DESIGN är Google Certifierade vilket innebär att vi har lagt många timmar på att utbilda oss inom Googles tjänster för att sedan klara testerna och få certifikat.