Vi vill bli det #bästalaget

Gemensamt skapar vi en arbetsplats som vi älskar att gå till. Där vi utvecklas och utvecklar tillsammans. Vi vill också bli bäst på det vi gör. Att skapa resultat och få våra kunder att växa. För när våra kunder når framgång, gör vi det också.

Se lediga tjänster

Vår vision och värdeord

Att frigöra kraften i digital teknologi och skalbart sprida affärsnytta till alla företag genom innovativa digitala lösningar

Lojalitet

Vi sätter laget före jaget, stöttar och lyfter varandra. Vi är tävlingsmänniskor, både individuellt och i lag. Vi är stolta över vår arbetsplats men ödmjuka inför våra utmaningar. Vi ser oss som en partner till våra kunder, inte som en leverantör. Vi tror på ett gott samarbete, både kollegor emellan och med våra kunder, där pålitlighet och passion är a och o.

Kvalitet

Det är kul när vi lever upp till kundens förväntningar, men det är roligare när vi överträffar dem. Vi gör knivskarpa analyser och skapar därefter smarta strategier. Helt enkelt, den bästa lösningen till högsta möjliga kvalitet. Att vi dessutom fått utmärkelsen DI Gasellföretag, har högsta kreditvärdighet AAA och är Google Premier Partner är en trygghet för våra kunder och bevisar att vi gillar kvalitet.

Medarbetarna utgör grunden för hela företaget

Hos oss sätter vi både medarbetaren och kunden främst. Vi förespråkar en sund balans mellan jobb och fritid. Att trivas på jobbet är viktigt, men med så goa kollegor är det svårt att inte göra det. Bland kollegorna hittar du flera golffantaster, seglare, ett par surfare, en blivande ironman, en bandyspelare, ett gäng skidåkare och några foodies. En skön blandning människor som kompletterar varandra och tillsammans besitter bred kompetens. Vi värdesätter självgående medarbetare som tar eget ansvar och samarbetar väl i team. Vi befinner oss i en expansiv fas och att vara med och driva företaget framåt tror vi ger ökad arbetsglädje och det är något vi värderar högt på SEO DESIGN.

Lediga tjänster

Här kan du läsa mer och ansöka till tjänster, LIA eller skicka in en spontanansökan till oss.

 

Spontanansökan

Hittar du den tjänst du letar efter så skicka en spontanansökan till oss

Spontanansökan


LIA

På SEO DESIGN har många medarbetare börjat som just praktikanter. Vi vill gärna veta mer om dig och vad du tror att du kan bidra med hos oss.

Ansök om LIA

En inblick hos SEO DESIGN

Skidresa Hafjell
Skidlift norefjell
Peter Hagman
Konferens SEO Design
Ilona Persson
Jetski SEO Design
Jetski åkning