Få hjälp med webbutveckling från erfaren webbyrå

Vi är en webbyrå i Göteborg som skapar SEO-anpassade webbplatser i WordPress med bästa förutsättningar till ranking på Google. Fokus på användarupplevelse, funktion och konvertering. Vi skapar webbplatser som accelererar er affär online.

Kontakta oss

Bästa möjliga användarupplevelse

Vi är med på hela resan! Från idéstadie till färdig webbplats och även efter lansering sköter vi allt ni behöver. Vi har designers, webbutvecklare och SEO-konsulter med från start i varje projekt för att säkerställa att vi levererar en webbplats som både optimerar användarupplevelse och möjlighet till organisk söktrafik på Google.

Webbanalys

Genom kvalificerad webbanalys säkerställer vi att rätt aktiviteter genomförs på såväl befintlig som nyutvecklad webbplats. Från inledande nulägesanalys till SEO-analys, som visar era förbättringsmöjligheter att rankas högt av sökmotorer genom relevanta sökord. Via trafik- och webbanalys hjälper vi er mäta och förstå statistik kopplat till webbplatsen så att ni får underlag att fatta rätt beslut.

Prestandaanalys

En snabb sajt som ser bra ut och fungerar i alla webbläsare och för alla enheter är våra grundkrav för er webblösning. En prestandaanalys ger svar på eventuella åtgärder för att öka prestandan på er webbplats eller server. Finns säkerhetsbrister åtgärdar vi dem. Med hjälp av våra webbutvecklare kan ni göra check på att alla era besökare får en god användarupplevelse.

Utbildning

Ett enkelt webbgränssnitt är en framgångsfaktor om ni vill kunna arbeta med innehåll, själva utveckla er webbplats och hålla den levande. Vi tillhandahåller användarvänliga CMS, Content Management Systems i de plattformar vi jobbar med. Självklart erbjuder vi CMS-utbildning i samband med leverans.

WordPress

Vi arbetar i branschledande, flexibla plattformar som bygger på öppen källkod. Ni slipper därmed dyra licensavgifter samt förbinda er till långa avtal. Exempelvis utvecklar vi i WordPress som erbjuder ledande teknik, säkerhet och frihet.

Frågor om webbutveckling?

Vad är webbutveckling?

Webbutveckling är samlingsnamnet för uppbyggnaden av en ny webbplats. Begreppet omfattar både webbdesign, programmering och systemutveckling. När vi utvecklar webbplatser säkerställer vi också alltid att de är SEO-anpassade.

Vad är programmering?

Programmering eller programutveckling handlar om att få datorn att lösa problem genom att instruera den med hjälp av programmeringsspråk (koder).

Hur går lanseringen av ny webbplats till?

Ett datum för lansering bestäms i dialog mellan projektledare och kund. När ni känner er redo att lansera och är nöjda med webbplatsen är det vi som webbyrå som lanserar sajten till det webbhotell/hosting ni önskar.

Vad händer med den gamla sajten vid lansering?

När den nya webbplatsen går live säkerställer vi att de gamla webbsidorna pekas om till den nya webbplatsen. Även om vissa gamla landningssidor inte har en motsvarande sida på den nya webbplatsen, bör alla sidor pekas om så att en besökare som kommer in på webbplatsen via gamla länkar alltid når din nya webb.

Vem förser webbplatsen med innehåll?

Har ni en befintlig webbplats idag och vill ha samma innehåll på er nya webbplats handlar det om att importera befintligt innehåll. Om er nya webbplats behöver nytt content kan vi hjälpa till med det. Vi har duktiga skribenter som skriver copy för alla möjliga branscher och på olika språk. Vi kan även bistå med att ta fram bildmaterial eller fotografera/filma om det finns sådana önskemål.

Vill ni prata ny webbplats? Hör av er genom att maila oss på [email protected] eller ringa oss på 031-743 84 00

Be om offert