YouTube-annonsering

YouTube är idag världens näst största sökmotor med över 1,5 miljard unika användare varje månad. Vi vet att du har potentiella kunder där som väntar och därför är annonser på YouTube en utmärkt idé.

Hjälp med annonsering på YouTube?

Så jobbar vi med YouTube Ads

Våra experter på YouTube-annonsering hjälper dig hela vägen, från att planera din videokampanj till att maximera kampanjerna för att skapa relevant och lönsam trafik så att dina annonser når rätt personer. Innehållet utformar vi så att dina YouTube Ads matchar övergripande marknadskommunikationen och övrig social media-närvaro. I Sverige använder 86 % av Internetanvändarna YouTube, och siffran stiger. Det gör YouTube till en i särklass intressant kanal för din digitala marknadsföring med god möjlighet att skapa kostnadseffektiva annonskampanjer.

Vi skräddarsyr dina YouTube annonser

Det finns stor mängd målgruppsdata att selektera bland och resultat från din YouTube-annonsering är enkla att följa upp IRL. Du kan själv bestämma vem som kan se din annons: geografiskt samt baserat på ålder och intressen. YouTube erbjuder flera olika annonsformat som antingen visas tillsammans med sökresultatet eller i direkt samband med att ett klipp visas. Du betalar endast när någon väljer att aktivt titta på dina annonser.

  • TrueView InStream
  • TrueView Video Discovery
  • Bumperannonser
  • Outstream-annonser (mobilspecifika videoannonser)

”Med YouTube syns du för rätt målgrupp”

Låt oss på SEO DESIGN planera och optimera din annonsering på YouTube. Som experter på digital marknadsföring hjälper vi er med allt från strategi till långsiktiga resultat.

Kom igång med YouTube-annonsering