SEM

SEM (Search Engine Marketing) är summan av din digitala marknadsföring där målet är att driva ökad kvalitativ trafik till webbplatsen. SEM handlar om marknadsföring med hjälp av sökmotorer när du både betalar för exponering och klick.

Hjälp med digital annonsering?

Hur jobbar du med SEM idag?

Begreppet SEM (Search Engine Marketing) eller sökmotormarknadsföring omfattar all din digitala marknadsföring: från SEO (Search Engine Optimization) med fokus på att optimera din webbplats för organisk exponering på Google till all betald annonsering, sökmotorannonsering även kallad SEA (Search Engine Advertising). SEO DESIGN hjälper dig att jobba effektivt med alla delar.

SEO

Bli relevant för både Google och användare
SEO är ett långsiktigt och kontinuerligt arbete för att utveckla relevant och lönsam trafik till webbplatsen. Genom att sökmotoroptimera din webbplats ser våra SEO-experter till att ni genom organiska sök blir hittade av nya kunder som söker efter de produkter eller tjänster som ni erbjuder.

SEA

Digital annonsering riktad mot rätt målgrupp
Med sökmotorannonsering riktar du dina annonser mot de som är intresserade av det du erbjuder. Våra specialister hjälper dig med strategi, sökordsanalys och råd gällande budget för att uppnå maximal trafik från relevanta målgrupper till så låg kostnad per klick som möjligt. Vanliga kanaler för digital annonsering:

Vi hjälper dig med digital annonsering

Låt oss på SEO DESIGN optimera din digitala marknadsföring. Hör av dig genom att maila oss på [email protected] eller ringa oss på 031-743 84 00

Är du redo att börja?