Erfaren SEM-byrå hjälper er att maximera tillväxt med Paid Ads

Med automatiserade processer, maskininlärning och AI levererar vi som SEM-byrå effektiv annonsering på världens största plattformar som Google , Youtube, LinkedIn, Facebook/Meta, Snapchat, Pinterest och TikTok.

Kontakta oss

En SEM-byrå för alla kanaler

Oavsett produkt och tjänst så finns relevanta plattformar där vi kan nå er målgrupp. Med allt komplexare köpresor är behovet av en multikanal-strategi ofta stort. Vi har därför samlat all denna kompetens under samma tak. Detta kallar vi digital fullservice från en SEM-byrå.

Frågor om Paid Ads?

Nedan listar vi några vanliga frågor och svar om SEM

Vad är SEM?

SEM är en förkortning för Search Engine Marketing, sökmotormarknadsföring. Begreppet omfattar all digital marknadsföring med hjälp av sökmotorer. Alltså ingår inte enbart paid search utan även arbetet med SEO. SEM kan man säga är den övergripande benämningen av både SEO och SEA.

Vad är SEA?

SEA är en förkortning för Search Engine Advertising, sökmotorsannonsering. Här handlar det om all digital marknadsföring i sökmotorer som du betalar för. Genom att annonsera med Google Ads kan du välja att betala per klick eller per tusen visningar.

Hör av er genom att maila oss på [email protected] eller ringa oss på 031-743 84 00

Är ni redo att börja?