Maximera tillväxt med digital annonsering

SEM (Search Engine Marketing) är summan av er digitala marknadsföring där målet är att driva ökad kvalitativ trafik till webbplatsen. Som SEM-byrå marknadsför vi er webbplats dels med hjälp av sökmotorer och dels via Paid Search där ni betalar för exponering och klick.

Hjälp med digital annonsering?

Anlita en SEM-byrå som kan

Begreppet SEM (Search Engine Marketing) eller sökmotormarknadsföring omfattar all er digitala marknadsföring: från SEO (Search Engine Optimization) med fokus på att optimera er webbplats för organisk exponering på Google till all betald annonsering, sökmotorannonsering även kallad SEA (Search Engine Advertising). SEO DESIGN är SEM-byrån som hjälper er att jobba effektivt med alla delar.

Frågor om SEM?

Nedan listar vi några vanliga frågor och svar om SEM

Vad är SEM?

SEM är en förkortning för Search Engine Marketing, sökmotormarknadsföring. Begreppet omfattar all digital marknadsföring med hjälp av sökmotorer. Alltså ingår inte enbart paid search utan även arbetet med SEO. SEM kan man säga är den övergripande benämningen av både SEO och SEA.

Vad är SEA?

SEA är en förkortning för Search Engine Advertising, sökmotorsannonsering. Här handlar det om all digital marknadsföring i sökmotorer som du betalar för. Genom att annonsera med Google Ads kan du välja att betala per klick eller per tusen visningar.

Hör av er genom att maila oss på [email protected] eller ringa oss på 031-743 84 00

Är ni redo att börja?