SEM

SEM (Search Engine Marketing) är summan av er digitala marknadsföring där målet är att driva ökad kvalitativ trafik till webbplatsen. Som SEM-byrå marknadsför vi er webbplats dels med hjälp av sökmotorer och dels via Paid Search där ni betalar för exponering och klick.

Hjälp med digital annonsering?

Anlita en SEM-byrå som kan

Begreppet SEM (Search Engine Marketing) eller sökmotormarknadsföring omfattar all er digitala marknadsföring: från SEO (Search Engine Optimization) med fokus på att optimera er webbplats för organisk exponering på Google till all betald annonsering, sökmotorannonsering även kallad SEA (Search Engine Advertising). SEO DESIGN är SEM-byrån som hjälper er att jobba effektivt med alla delar.

SEO

Bli relevant för både Google och användare
SEO är ett långsiktigt och kontinuerligt arbete för att utveckla relevant och lönsam trafik till webbplatsen. Genom att sökmotoroptimera er webbplats ser våra SEO-experter till att ni genom organiska sök blir hittade av nya kunder som söker efter de produkter eller tjänster som ni erbjuder.

SEA

Digital annonsering riktad mot rätt målgrupp
Med sökmotorannonsering riktar ni era annonser mot de som är intresserade av det ni erbjuder. Våra specialister hjälper er med strategi, sökordsanalys och råd gällande budget för att uppnå maximal trafik från relevanta målgrupper till så låg kostnad per klick som möjligt. Vanliga kanaler för digital annonsering ser ni nedan.

Vi hjälper er med digital annonsering

Låt oss på SEO DESIGN optimera er digitala marknadsföring. Hör av er genom att maila oss på [email protected] eller ringa oss på 031-743 84 00

Är ni redo att börja?

Frågor om SEM?

Nedan listar vi några vanliga frågor och svar om SEM

Vad är SEM?

SEM är en förkortning för Search Engine Marketing, sökmotormarknadsföring. Begreppet omfattar all digital marknadsföring med hjälp av sökmotorer. Alltså ingår inte enbart paid search utan även arbetet med SEO. SEM kan man säga är den övergripande benämningen av både SEO och SEA.

Vad är SEA?

SEA är en förkortning för Search Engine Advertising, sökmotorsannonsering. Här handlar det om all digital marknadsföring i sökmotorer som du betalar för. Genom att annonsera med Google Ads kan du välja att betala per klick eller per tusen visningar.