Gratis analys av er Google ads

Just nu erbjuder vi företag en kostnadsfri analys av ert befintliga Google Ads-konto. Erbjudandet vänder sig till företag som har en förbrukning på min 10.000 sek/mån.  I analysen ser vi över:

  • Kontots övergripande struktur
  • Budstrategier och annonstyper
  • Kontots förmåga att konvertera affärer

Allt du behöver göra är att fylla i formulär så kommer du att bli kontaktad av oss.

Jag godkänner villkoren och tar gärna emot nyheter & tips.

Vad innehåller analysen?

Vi är experter på att öka företags synlighet i digitala kanaler. Vill du jobba med en byrå som ger sina kunder bra avkastning och bästa synlighet i digitala kanaler är vi helt rätt byrå. SEO DESIGN var en av de första aktörerna i Sverige inom trafikdrivande tjänster, vi har jobbat med en rad kända varumärken och har funnits i över 20 år.

Kontostruktur

Vi ser över kontots övergripande struktur – följer den best practice för att få rätt annons att synas vid rätt tillfälle till lägsta kostnad? Hur fördelas budget och finns det brister i budgetfördelning?

Budstrategier

Att ha rätt budstrategi är viktigt för kontots prestation. Vi överblickar inställningarna och ger förslag på förbättring.

Annonstyper

Innehåller kontot rätt annonstyper för att få räckvidden eller spetsen som ni önskar? Finns det områden som kontot inte täcker där ni förlorar affärer?

Resultat

Vi tittar på hur kontot kan optimeras för att i slutändan generera mer trafik, konvertering och intäkt. Hur står kontots KPI:er mot liknande företag och branscher?

”Det är enkelt att beställa den kostnadsfria analysen!”

Allt du behöver göra är att fylla i formulär så kommer du att bli kontaktad av oss för att bjuda in oss i ert konto.

Få en kostnadsfri analys