WordPress? Då har ni kommit rätt

SEO DESIGN är en webbyrå i Göteborg som utvecklar i WordPress och hjälper företag att skapa en säker, användarvänlig, modern, lätthanterlig och snabb webbplats i WordPress / WooCommerce och med alla förutsättningar för att nå grym ranking på Google!

Se våra case

WordPress i Göteborg

WordPress är ett av världens mest använda verktyg för webbutveckling och en plattform som bygger på öppen källkod. För er innebär det att ni både slipper dyra licensavgifter samt att binda sig till långa avtal.

SEO DESIGN är en specialiserad WordPress-byrå i Göteborg som matchar teknikfördelarna med era önskemål och krav på ny webbplats. Våra webbutvecklare är WordPress-specialister med stor erfarenhet av att skräddarsy responsiva webbplatser för företag och organisationer. Webbplatser som ser bra ut och fungerar på alla skärmstorlekar, oavsett om du surfar via telefon, surfplatta eller dator. Men framför allt utvecklar vi webbplatser som möter era affärsmål och har potential att driva fler kontakter och fler affärer genom bättre ranking. Som ett av Sveriges ledande SEO företag kan vi lova att ni ör i trygga händer.

5 fördelar med WordPress

1

Öppen källkod – inga löpande avgifter
Tack vare att WordPress bygger på öppen källkod bestämmer ni själva över mjukvaran som ni använder. Ni kan använda mjukvaran hur ni vill och anpassa och vidareutveckla den efter era behov.

2

Beprövad teknik – över 455 miljoner webbplatser!
Wordpress används av allt från unga bloggare till de största företagen, nästan 40 % av webben utgörs av Wordpress.

3

Användarvänligt – enkelt gränssnitt för att publicera
Det är ett logiskt och enkelt verktyg att lära sig och kan administreras av medarbetare som inte har så stor erfarenhet eller vana av webbpublicering och webbadministration.

4

Modernt – snabb utveckling med lösningar i framkant
WordPress har fler än 54 000 olika tillägg/plugins som går att applicera på er webbplats vilket gör att vilken funktion ni än är ute efter så går det troligtvis att lösa.

5

Sökvänlig – perfekt för SEO
Wordpress skapar fördelar när det kommer till SEO, både när det tekniska lösningar och prestanda. Därav utvecklar vi alla våra kunders sajter i WordPress.

En levande webbplats med WordPress

En styrka med WordPress är det användarvänliga gränssnittet. Även redaktörer med begränsad erfarenhet kan enkelt hantera och uppdatera innehållet i en WordPress-sajt. Självklart erbjuder vi er utbildning i samband med leverans så att ni snabbt och tryggt kommer igång att uppdatera ert innehåll.

Intresserade? Klicka på knappen eller nå oss på mail [email protected] tel 031-743 84 00

Kostnadsfri offert

Vanliga frågor och svar om WordPress

Vad innebär wordpress?

WordPress är det CMS, alltså själva plattformen, som webbplatsen byggs i. WordPress är ett av världens mest använda CMS-system som bygger på öppen källkod och är mycket användarvänligt.

Vad innebär öppen källkod?

Öppen källkod eller Open source innebär att upphovsmannen bakom programvaran har delat med sig av källkoden och tillåter att alla användare vidareutvecklar mjukvaran så som de önskar. Det finns många fördelar med öppen källkod, den är kostnadsfri att använda till skillnad från andra system med löpande licenskostnader. Tack vare total transparens har användaren full insyn i källkoden och är inte beroende av en specifik leverantör.

Är en WordPress-sajt säker?

Många tror att ett verktyg som bygger på öppen källkod inte kan vara lika säkert som en licensierad mjukvara. I verkligheten är det tvärtom. Eftersom källkoden är öppen, dvs tillgänglig för alla, samarbetar webbutvecklare över hela världen för att upptäcka och åtgärda luckor och brister med säkerheten.

Vad menas med att en webbplats är responsiv?

När man pratar om en responsiv hemsida innebär det att den anpassas efter skärmstorleken som användaren använder. Att webbplatsen fungerar lika bra och är lika användarvänlig oavsett om du surfar på en dator eller med en mobiltelefon eller ipad.