WordPress? Då har ni kommit rätt

SEO DESIGN är en webbyrå i Göteborg som utvecklar i WordPress och hjälper företag att skapa en säker, användarvänlig, modern, lätthanterlig och snabb webbplats i WordPress / WooCommerce och med alla förutsättningar för att nå grym ranking på Google!

Be om offert

Bästa möjliga användarupplevelse

Vi är med på hela resan! Från idéstadie till färdig webbplats och även efter lansering sköter vi allt ni behöver. Vi har designers, webbutvecklare och SEO-konsulter med från start i varje projekt för att säkerställa att vi levererar en webbplats som både optimerar användarupplevelse och möjlighet till organisk söktrafik på Google.

Inledning

Vi inleder vårt samarbete med ett första samtal där vi går igenom och ser över era behov. Här får ni möjlighet att lämna era önskemål och sätta upp mål för projektet tillsammans med oss. Vi sätter upp en projektplan inklusive tidsplan för projektet.

Design

Våra duktiga designers skapar en snygg, användarvänlig och SEO-anpassad design utefter era önskemål. Den är anpassad att fungera bra på alla enheter. Ni får designförslag som ni sedan får komma med feedback på innan vi arbetar vidare med designfasen.

Utveckling

Vi sätter upp en utvecklingsmiljö även kallad UI/UX-miljö där projektet kommer finnas. Där utvecklar vi alla designskisser. Vi utför testning och säkerställer att webben fungerar i alla webbläsare och enheter. Alla webbsidor vi producerar är självklart responsiva och mobilanpassade.

Slutförande

Vi träffas, går igenom webbplatsen och dess funktionaliteter så att ni sedan själva ska kunna jobba med sajten. Därefter importerar vi allt  materialet till webben. När allt är på plats och ni som kund är nöjda så lanserar vi sajten. Vi är självklart alltid behjälpliga om ni har frågor eller behöver ytterligare hjälp med sajten.

5 fördelar med WordPress

WordPress är ett av världens mest använda verktyg för webbutveckling och en plattform som bygger på öppen källkod. För er innebär det att ni både slipper dyra licensavgifter samt att binda sig till långa avtal.

1

Öppen källkod – inga löpande avgifter
Tack vare att WordPress bygger på öppen källkod bestämmer ni själva över mjukvaran som ni använder. Ni kan använda mjukvaran hur ni vill och anpassa och vidareutveckla den efter era behov.

2

Beprövad teknik – över 455 miljoner webbplatser!
Wordpress används av allt från unga bloggare till de största företagen, nästan 40 % av webben utgörs av Wordpress.

3

Användarvänligt – enkelt gränssnitt för att publicera
Det är ett logiskt och enkelt verktyg att lära sig och kan administreras av medarbetare som inte har så stor erfarenhet eller vana av webbpublicering och webbadministration.

4

Modernt – snabb utveckling med lösningar i framkant
WordPress har fler än 54 000 olika tillägg/plugins som går att applicera på er webbplats vilket gör att vilken funktion ni än är ute efter så går det troligtvis att lösa.

5

Sökvänlig – perfekt för SEO
Wordpress skapar fördelar när det kommer till SEO, både när det tekniska lösningar och prestanda. Därav utvecklar vi alla våra kunders sajter i WordPress.

Vanliga frågor och svar om WordPress

Vad är wordpress?

WordPress är det CMS, alltså själva plattformen, som webbplatsen byggs i. WordPress är ett av världens mest använda CMS-system som bygger på öppen källkod och är mycket användarvänligt.

Vad innebär öppen källkod?

Öppen källkod eller Open source innebär att upphovsmannen bakom programvaran har delat med sig av källkoden och tillåter att alla användare vidareutvecklar mjukvaran så som de önskar. Det finns många fördelar med öppen källkod, den är kostnadsfri att använda till skillnad från andra system med löpande licenskostnader. Tack vare total transparens har användaren full insyn i källkoden och är inte beroende av en specifik leverantör.

Är en WordPress-sajt säker?

Många tror att ett verktyg som bygger på öppen källkod inte kan vara lika säkert som en licensierad mjukvara. I verkligheten är det tvärtom. Eftersom källkoden är öppen, dvs tillgänglig för alla, samarbetar webbutvecklare över hela världen för att upptäcka och åtgärda luckor och brister med säkerheten.

Vad menas med att en webbplats är responsiv?

När man pratar om en responsiv hemsida innebär det att den anpassas efter skärmstorleken som användaren använder. Att webbplatsen fungerar lika bra och är lika användarvänlig oavsett om du surfar på en dator eller med en mobiltelefon eller ipad.

WordPress i Göteborg

SEO DESIGN är en specialiserad WordPress-byrå i Göteborg som matchar teknikfördelarna med era önskemål och krav på ny webbplats. Våra webbutvecklare är WordPress-specialister med stor erfarenhet av att skräddarsy responsiva webbplatser för företag och organisationer. Webbplatser som ser bra ut och fungerar på alla skärmstorlekar, oavsett om du surfar via telefon, surfplatta eller dator. Men framför allt utvecklar vi webbplatser som möter era affärsmål och har potential att driva fler kontakter och fler affärer genom bättre ranking. Som ett av Sveriges ledande SEO företag kan vi lova att ni ör i trygga händer.

Kostnadsfri offert