Facebook-annonsering

Vi maximerar synlighet och accelererar försäljning genom Facebook Ads. Genom vårt team har ni möjlighet att nå miljontals användare och rikta kreativt innehåll till specifika målgrupper.

Be om offert

Så jobbar vi med Facebook Ads

I Sverige använder 76 % av Internetanvändarna Facebook. Det gör Facebook till den i särklass mest populära och mest breda sociala plattformen – och därmed relevant för er digitala marknadsföring. Dessutom är resultatet av er Facebook annonsering mätbart och eftersom man betalar per klick med en fast budget har vi kontroll över kostnaden. SEO DESIGN hjälper dig till ökad synlighet och försäljning.

Strategi

Tillsammans med dig sätter vi upp tydliga mål för din kampanj: vad vill du uppnå, till vilken budget och mot vilka målgrupper.

Budskap

Vi tar fram en övergripande plan, en struktur samt utformning av själva annonserna: bild, film och text.

Optimering

Innehållet under kampanjperioden optimeras löpande för att se till att rätt målgrupp nås och att rätt volym av exponeringar sker.

Utvärdering

Uppföljning av statistik och slutrapport över resultatet.

Vi hjälper er med Facebook Ads

Låt oss på SEO DESIGN hantera och optimera er Facebook annonsering . Som experter på paid social / annonsering i sociala medier hjälper vi er tänka målinriktat och skapa bäst resultat utifrån er målbild.

Kontakta oss för offert