Facebook-annonsering

SEO DESIGN hjälper dig till ökad synlighet och försäljning genom annonser på Facebook som ger dig tillgång till en enorm målgrupp. Du har möjlighet att nå miljontals användare och samtidigt rikta innehållet till specifika segment.

Hjälp med annonsering på Facebook?

Så jobbar vi med Facebook Ads

I Sverige använder 76 % av Internetanvändarna Facebook. Det gör Facebook till den i särklass mest populära och mest breda sociala plattformen – och därmed relevant för er digitala marknadsföring.

Dessutom är resultatet av din annonsering på Facebook mätbart och eftersom du betalar per klick med en fast budget har du kontroll över kostnaden. SEO DESIGN hjälper dig till ökad synlighet och försäljning.

Strategi
Tillsammans med dig sätter vi upp tydliga mål för din kampanj: vad vill du uppnå, till vilken budget och mot vilka målgrupper.

Budskap
Vi tar fram en övergripande plan, en struktur samt utformning av själva annonserna: bild, film och text.

Optimering
Innehållet under kampanjperioden optimeras löpande för att se till att rätt målgrupp nås och att rätt volym av exponeringar sker.

Utvärdering
Uppföljning av statistik och slutrapport över resultatet.

Fördelar med annonsering på Facebook

1

Billigt jämfört med annan annonsering

2

Kostnadseffektiv kanal

3

Stor mängd målgruppsdata att selektera bland

4

Mätbart och enkelt att följa upp

5

Du betalar endast per klick

6

Du har kontroll över kostnad genom fast budget per dag eller månad.

Vi hjälper dig annonsera på Facebook

Låt oss på SEO DESIGN optimera er annonsering på Facebook. Som experter på digital marknadsföring hjälper vi er tänka målinriktat och guida er till bäst resultat utifrån er önskade investering.

Vill du annonsera på Facebook?