Facebook-annonsering

Vi maximerar synlighet och accelererar försäljning genom Facebook Ads. Genom vårt team har ni möjlighet att nå miljontals användare och rikta kreativt innehåll till specifika målgrupper.

Intresserad av Facebook Ads?

Så jobbar vi med Facebook Ads

I Sverige använder 76 % av Internetanvändarna Facebook. Det gör Facebook till den i särklass mest populära och mest breda sociala plattformen – och därmed relevant för er digitala marknadsföring.

Dessutom är resultatet av er Facebook annonsering mätbart och eftersom man betalar per klick med en fast budget har vi kontroll över kostnaden. SEO DESIGN hjälper dig till ökad synlighet och försäljning.

Strategi
Tillsammans med dig sätter vi upp tydliga mål för din kampanj: vad vill du uppnå, till vilken budget och mot vilka målgrupper.

Budskap
Vi tar fram en övergripande plan, en struktur samt utformning av själva annonserna: bild, film och text.

Optimering
Innehållet under kampanjperioden optimeras löpande för att se till att rätt målgrupp nås och att rätt volym av exponeringar sker.

Utvärdering
Uppföljning av statistik och slutrapport över resultatet.

Fördelar med annonsering på Facebook

1

Billigt jämfört med annan annonsering

2

Kostnadseffektiv kanal

3

Stor mängd målgruppsdata att selektera bland

4

Mätbart och enkelt att följa upp

5

Du betalar endast per klick

6

Du har kontroll över kostnad genom fast budget per dag eller månad.

Vi hjälper er med Facebook Ads

Låt oss på SEO DESIGN hantera och optimera er Facebook annonsering . Som experter på paid social / annonsering i sociala medier hjälper vi er tänka målinriktat och skapa bäst resultat utifrån er målbild.

Vill du annonsera på Facebook?