Instagram-annonsering

SEO DESIGN hjälper dig att skapa lyckade kampanjer som ger värde över tid. Genom Instagram-annonsering har du möjlighet att nå en stor mängd användare genom att kombinera bild och film med kreativa budskap.

Hjälp med annonsering på Instagram?

Hur fungerar annonser på Instagram?

Instagram-annonser liknar de foton eller videoklipp som syns i ditt flöde på Instagram. Det som visar att det handlar om annonsering är texten ”Sponsrad” ovan samt en Call-to-action knapp nedan. Du ska smälta in i flödet men också sticka ut och du har inte många sekunder på dig.

Så jobbar vi med Instagram Ads

I Sverige använder 60 % av Internetanvändarna Instagram men siffran stiger hela tiden. Det gör Instagram till en mycket intressant kanal för din digitala marknadsföring. Dina annonser på Instagram kombineras med länkning till en webbplats eller en call to action-knapp, exempelvis en köpknapp, för tydlig och mätbar konvertering. Instagram ägs av Facebook vilket ger tillgång till en enorm målgruppsdata. För att annonsera på Instagram måste du ha en Facebook-sida samt en kostnadsfri företagsprofil på Instagram. Vi hjälper dig gärna koordinera din annonsering på båda plattformar.

Strategi

Tillsammans med dig sätter vi upp en strategi med tydliga mål för din kampanj: vad vill du uppnå, till vilken budget och mot vilka målgrupper.

Budskap

Budskap och material av hög kvalitet: vi hjälper er välja, optimera eller producera inspirerande relevanta bilder eller videoklipp.

Optimering

Innehållet under kampanjperioden optimeras löpande för att se till att rätt målgrupp nås och att rätt volym av exponeringar sker.

Utvärdering

Uppföljning av statistik och slutrapport över resultatet.

Vi hjälper dig annonsera på Instagram

Låt oss på SEO DESIGN optimera dina Instagram Ads. Som experter på digital marknadsföring hjälper vi dig till bäst resultat utifrån er önskade investering.

Kom igång med Instagram-annonsering