Norddesign

Stadig ökning av webbtrafik och viktiga konverteringar
  • Google Ads
  • SEO

153 % trafikökning varav 90 % organiska besökare

Falkenbergsbaserade Norddesign har levererat kökslösningar till svenska, danska och norska kunder i 40 år. De levererar både måttanpassade kompletta kök såväl som byte av köksluckor, bänkskiva och beslag. De har säljare över hela landet och föredrar att besöka sina kunder i hemmet för kostnadsfri konsultation innan köksbeställningen genomförs.

I över två år har SEO DESIGN arbetat med att driva trafik till Norddesigns webbplats. Till en början arbetade vi med betald trafik i form av Google Ads och efter några månader adderades SEO för att bygga upp trafiktillväxt på lång sikt. SEO DESIGN har tagit över driften av webbplatsen då kunden tycker det är skönt att ha en och samma leverantör för flera tjänster. Vi adderade också remarketing-annonser för att fånga upp besökare som är i ”funderarstadiet” och få de att komma till skott med sin köksrenovering.

Uppdrag

Trafiktillväxt både på kort och lång sikt samt öka konverteringar. På Norddesigns webbplats finns flera konverteringspunkter varav den viktigaste är att boka ett hembesök.

Att driva trafik som konverterar och skapar affärsmöjligheter är det allra viktigaste i all digital marknadsföring för Norddesign.

Resultat

Sedan vi började arbeta med Norddesign har trafiken ökat stadigt, något som de märkt av i försäljning och produktion. ”Vi märker definitivt en ökning av orderingångar både från organisk och betald trafik.”

Första halvåret 2019 jämfört med samma period 2018 ökade den organiska trafiken med över 90 %.

Den viktigaste konverteringen på webbplatsen, att Boka hembesök ökade under samma period med 77 %.

Öka konverteringarna på din webbplats

SEO DESIGN kan hjälpa dig att tydligt se en ökad orderingång och stigande försäljning till följd av satsning på SEO och Google Ads. Kontinuerlig rapportering och uppföljning gör att du enkelt hänger med i resultatutvecklingen.

Kontakta oss idag!

”Samarbetet med SEO DESIGN har fungerat jättebra. Det är bra dialog och alla man kommer i kontakt med är hjälpsamma.”

Christian Andersson, Head of Marketing, Norddesign Kök