Severins Möbler

SEO, SEM och en ny webbplats där det känns tryggt att handla
  • Design
  • Google Ads
  • SEO
  • Webb

Engagemang och hjälpsamhet, viktigt i ett samarbete

Severins möbler har funnits i över 100 år och drivs av familjen Nilsson, fjärde generationen. Konceptet är detsamma då som nu, kvalitet, design och funktion. I de stora möbelvaruhusen i Jönköping och Halmstad ryms fler än 250 varumärken varav många är riktiga designklassiker. En stor del av sortimentet återfinns i butikens näthandel som SEO DESIGN hjälper till att synliggöra för fler potentiella kunder.

För några år sedan började Severins möbler ta hjälp av SEO DESIGN för ökad organisk trafik och ranking genom SEO och efter ett år adderades Google Ads. Kundernas behov av en snabb och tydlig hemsida i kombination med medarbetarnas frustration över en plattform som inte uppfyllde förväntningarna och var svårarbetad gjorde att Severins bestämde sig för att bygga om sin webbplats, ett arbete som påbörjades under våren 2019. Att SEO DESIGN fick äran att designa och utveckla webbplatsen berodde på bemötandet när Severins stött på problem med sin föregående webbplats. ”Ert engagemang och hjälpsamhet, samt er breda kunskap inom många områden gjorde att vi valde er som samarbetspartner”.

Uppdrag

En svårarbetad plattform med låg prestanda behövde byggas om till en webbplats där kunden känner sig trygg att handla.

Den ska vara tydlig och modern och genomsyras av Severins ledord. Med en ny SEO-optimerad webbplats, bra content och kampanjer via Google Ads är målet ökad omsättning och onlineförsäljning samt att bygga upp och stärka varumärket.

Resultat

Att SEO DESIGN kunde leverera ökad organisk och betald webbtrafik, det var redan bevisat. Med facit i hand kan vi även konstatera att design och utveckling av funktionella, användarvänliga och SEO-anpassade webbplatser inte heller är ett problem.

Det är extra roligt att höra från sin kund att de är mycket nöjda med resultatet, när vi vet arbetet som ligger bakom och själva är stolta över det vi åstadkommit.

Antalet fysiska möten var relativt få då SEO DESIGN och Severins sitter i olika städer, att då kunna få snabb hjälp när det behövs är väldigt viktigt. Hjälpsamheten är något som Severins poängterar fungerade mycket bra.

Behöver du en ny webbplats?

Övergå till en lättarbetad plattform med WordPress som medarbetarna klarar av att administrera. Få en utbildning i wordpress-verktyget innan webbplatsen lanseras. Samarbeta med erfarna experter som är lyhörda och som precis som du, sätter kunden i fokus.

Vill du prata webbutveckling med oss?

”Snabb respons i alla lägen, smidig övergång till nya hemsidan/plattformen, alltid behjälpliga och lösningsorienterade så än så länge fungerar samarbetet med SEO DESIGN kanon.”

Frida Nilsson, Severins Möbler