Helgens minnesgolf för Mikael Ljungberg

4 juni, 2018 Mikael Ljungberg minnesgolf

I helgen, den 1-2 juni gick årets golfturnering till minne av brottaren Mikael Ljungberg av stapeln. Stämningen var på topp och vädret kunde inte bli bättre, men i stekande värme behövs kallt vatten och det hade vi på SEO DESIGN nöjet att få dela ut!

Kort efter att den folkkäre brottaren och OS-vinnaren Mikael Ljungberg gick bort 2004 upprättades Stiftelsen Mikael Ljungbergs minnesfond. Minnesfonden delar varje år ut ett stipendium till en person inom idrottsvärlden. Mikael var förutom framgångsrik också en mycket ödmjuk och rakryggad människa, därför vill man bidra till att driva utbildning och utveckling i hans anda.

Varje år arrangeras också Minnesgolfen, en golfturnering då kändisar och sponsorer spelar för att samla in pengar till Mikael Ljungbergs minnesfond. De senaste åren har turneringen ägt rum på Hooks Herrgård utanför Jönköping och i år hade ca 220 personer anmält sig för att spela golf och umgås i solen. I år tillhandahöll vi på SEO DESIGN kylar med kallt mineralvatten vilket var väldigt uppskattat i värmen.

Flera av deltagarna har varit med under relativt många år och eventet är mycket efterlängtat med riktigt go stämning.

Denna helg delas även stipendiet ut och det gick i år till världens bästa kvinnliga orienterare Tove Alexandersson som även var i Jönköping för att delta i SM-tävlingarna.

Läs mer om Stiftelsen Mikael Ljungbergs minnesfond