Öijared Resort AB

Arbetet med SEO, SEM och ny webbplats gav grymma resultat
  • Design
  • Google Ads
  • SEO
  • Webb

Ökad trafik kräver en bra och tydlig webbplats

Öijared Resort är Sveriges största golfanläggning med tre 18-hålsbanor och en elbelyst multibana. Dessutom erbjuder anläggningen ett hotell med 200 bäddar, restaurang-, konferens- och relaxavdelning samt golfshop och golfstudio. SEO DESIGN har arbetat med Öijared i många år med fokus på SEO och SEM. När det var dags att bygga ny webbplats var SEO DESIGN given webbyrå och samarbetspartner.

Drygt en halvtimme från Göteborg ligger natursköna Öijared Resort. Anläggningen har anor från 1100-talet med historiska avtryck i form av bevarade fornminnen. Den originella arkitekturen står delvis den prisbelönte arkitekten Gert Wingårdh för. SEO DESIGN började arbeta med Öijared Resort 2015, då med SEO. Året därpå utökades samarbetet med Google Ads och remarketing-kampanjer. I takt med att trafiken till webbplatsen ökade blev insikten om att en förändring på sajten krävdes allt mer påtaglig.

Uppdrag

Att driva trafik till webbplatsen var grundläggande för vårt samarbete.

Öijared Resort önskade en tydligare webbplats där besökarna stannar längre.

Att den fungerar optimalt i mobilläge är en förutsättning då vi kan se att besöksstatistiken ökat markant bland mobilanvändarna det senaste året.

Resultat

En tydlig, användarvänlig webbplats som speglar företagets vision.

Under det första kvartalet 2019 har trafiken till webbplatsen ökat med över 25 %, jämfört med samma period året innan. Vi kan också se att besökarna stannar längre på sidan då sessionslängden ökat med 33 % och avvisningsfrekvensen har gått ner.

Öijared Resort har också klättrat från position 10+ till topp tre på viktiga sökord såsom golfhotell, spela golf göteborg och golfbana göteborg.

Webb & trafikökning

Vi på SEO DESIGN kan hjälpa till att driva trafik till er webbplats. Låt oss säkerställa att er webbplats är anpassad efter att förvalta trafiken och få besökarna att göra det ni vill, konvertera. Vi utvecklar er webbplats så att den presterar enligt era önskemål.

Kontakta oss idag!

”Vi har sedan länge haft ett bra samarbete med SEO DESIGN. De är duktiga på produktion och vi är nöjda!”

Katarina Backhans, Marknadskoordinator Öijared Resort AB