WordPress

SEO DESIGN är specialister på WordPress i Göteborg och hjälper er att skapa en säker, användarvänlig, modern, och anpassningsbar webbplats i WordPress med bra prestanda.

Hjälp med er WordPress sajt?

WordPress i Göteborg

WordPress är ett av världens mest använda verktyg för webbpublicering – och en plattform som bygger på öppen källkod. För dig innebär det att du både slipper dyra licensavgifter samt förbinda dig till långa avtal.  

SEO DESIGN är en kvalificerad WordPress-byrå i Göteborg som matchar teknikfördelarna med dina önskemål för din webbplats. Våra webbutvecklare är WordPress-specialister med stor erfarenhet av att skräddarsy responsiva webbplatser för företag och organisationer. Webbplatser som ser bra ut och fungerar på alla skärmstorlekar, oavsett om du surfar via telefon, surfplatta eller dator.

En levande webbplats med WordPress
En styrka med WordPress är det användarvänliga gränssnittet. Även redaktörer med begränsad erfarenhet kan enkelt hantera och uppdatera innehållet i en WordPress-sajt. Självklart erbjuder vi er utbildning i samband med leverans så att ni snabbt och tryggt kommer igång.

5 fördelar med WordPress

1

Öppen källkod – inga löpande avgifter
Tack vare att WordPress bygger på öppen källkod bestämmer ni själva över mjukvaran som ni använder. Ni kan använda mjukvaran hur ni vill och anpassa och vidareutveckla den efter era behov.

2

Beprövad teknik – flera miljoner webbplatser
Wordpress används av allt från unga bloggare till de största nyhetssajterna, 35 % av webben använder Wordpress.

3

Användarvänligt – enkelt gränssnitt för att publicera
Det är ett logiskt och enkelt verktyg att lära sig och kan administreras av medarbetare som inte har så stor erfarenhet eller vana av webbpublicering och webbadministration.

4

Modernt – snabb utveckling med lösningar i framkant
WordPress har fler än 54 000 olika tillägg/plugins som går att applicera på er webbplats vilket gör att vilken funktion ni än är ute efter på er webbplats så går det troligtvis att lösa.

5

Sökvänlig – perfekt för SEM, marknadsföring online
Wordpress är utformat på ett sådant sätt att den är optimal att arbeta med, både när det kommer till SEO och betald annonsering.

Frågor om Wordpress?

Nedan listar vi några vanliga frågor och svar om WordPress

Vad innebär wordpress?

WordPress är det CMS, alltså själva plattformen, som webbplatsen byggs i. WordPress är ett av världens mest använda CMS-system som bygger på öppen källkod och är mycket användarvänligt.

Vad innebär öppen källkod?

Öppen källkod eller Open source innebär att upphovsmannen bakom programvaran har delat med sig av källkoden och tillåter att alla användare vidareutvecklar mjukvaran så som de önskar. Det finns många fördelar med öppen källkod, den är kostnadsfri att använda till skillnad från andra system med löpande licenskostnader. Tack vare total transparens har användaren full insyn i källkoden och är inte beroende av en specifik leverantör.

Är en WordPress-sajt säker?

Många tror att ett verktyg som bygger på öppen källkod inte kan vara lika säkert som en licensierad mjukvara. I verkligheten är det tvärtom. Eftersom källkoden är öppen, dvs tillgänglig för alla, samarbetar webbutvecklare över hela världen för att upptäcka och åtgärda luckor och brister med säkerheten.

Vad menas med att en webbplats är responsiv?

När man pratar om en responsiv hemsida innebär det att den anpassas efter skärmstorleken som användaren använder. Att webbplatsen fungerar lika bra och är lika användarvänlig oavsett om du surfar på en dator eller med en mobiltelefon eller ipad.