WordPress

SEO DESIGN är specialister på WordPress i Göteborg och hjälper dig att skapa en säker, användarvänlig, modern, och anpassningsbar webbplats i WordPress med bra prestanda.

Hjälp med din WordPress sajt?

Många fördelar med WordPress

WordPress är ett av världens mest använda verktyg för webbpublicering – och en plattform som bygger på öppen källkod. För dig innebär det att du både slipper dyra licensavgifter samt förbinda dig till långa avtal.  

SEO DESIGN är en kvalificerad WordPress-byrå som matchar teknikfördelarna med dina önskemål för din webbplats. Våra webbutvecklare är WordPress-specialister med stor erfarenhet av att skräddarsy responsiva webbplatser för företag och organisationer. Webbplatser som ser bra ut och fungerar på alla skärmstorlekar, oavsett om du surfar via telefon, surfplatta eller dator.

En levande webbplats med WordPress
En styrka med WordPress är det användarvänliga gränssnittet. Även redaktörer med begränsad erfarenhet kan enkelt hantera och uppdatera innehållet i en WordPress-sajt. Självklart erbjuder vi er utbildning i samband med leverans så att ni snabbt och tryggt kommer igång.

5 fördelar med WordPress

1

Öppen källkod – inga löpande avgifter.

2

Beprövad teknik – flera miljoner webbplatser.

3

Användarvänligt – enkelt gränssnitt för att publicera.

4

Modernt – snabb utveckling med lösningar i framkant.

5

Sökvänlig – perfekt för SEM, marknadsföring online.