Webbutveckling

Hos oss på SEO DESIGN i Göteborg designar och utvecklar vi SEO-anpassade webbplatser med fokus på användarupplevelsen

Behöver ni en ny webbplats?

Webbutveckling i Göteborg

Vi utvecklar flexibla och genomtänkta webbplatser i plattformen wordpress där ni enkelt kan administrera webbplatsen på egen hand. Alla webbplatser vi bygger är SEO-anpassade och vi ser självklart till att era besökare får en bra upplevelse oavsett om de surfar på dator, mobil eller surfplatta.

Från webbanalys till bästa möjliga användarupplevelse

Vår projektledare, baserad på vårt kontor i Göteborg, är er kontaktperson som vägleder er från idéstadie till färdig webbplats. Även våra designers, webbutvecklare och SEO-konsulter är med från början i varje projekt för att säkerställa att vi levererar en webbplats som är SEO-anpassad och lever upp till era önskemål.

Webbanalys

Genom kvalificerad webbanalys säkerställer vi att rätt aktiviteter genomförs på såväl befintlig som nyutvecklad webbplats. Från inledande nulägesanalys till SEO-analys, som visar era förbättringsmöjligheter att rankas högt av sökmotorer genom relevanta sökord. Via trafik- och webbanalys hjälper vi er mäta och förstå statistik kopplat till webbplatsen så att ni får underlag att fatta rätt beslut.

Prestandaanalys

En snabb sajt som ser bra ut och fungerar i alla webbläsare och för alla enheter är våra grundkrav för er webblösning. En prestandaanalys ger svar på eventuella åtgärder för att öka prestandan på er webbplats eller server. Finns säkerhetsbrister åtgärdar vi dem. Med hjälp av våra webbutvecklare kan ni göra check på att alla era besökare får en god användarupplevelse.

Utbildning

Ett enkelt webbgränssnitt är en framgångsfaktor om ni vill kunna arbeta med innehåll, själva utveckla er webbplats och hålla den levande. Vi tillhandahåller användarvänliga CMS, Content Management Systems i de plattformar vi jobbar med. Självklart erbjuder vi CMS-utbildning i samband med leverans.

WordPress

Vi arbetar i branschledande, flexibla plattformar som bygger på öppen källkod. Ni slipper därmed dyra licensavgifter samt förbinda er till långa avtal. Exempelvis utvecklar vi i WordPress som erbjuder ledande teknik, säkerhet och frihet.

Komplettera webbutvecklingen
med fler tjänster

 • Content
  Att skriva texter kan vara svårt och tidskrävande. Att få till rätt tone of voice och hålla en röd tråd kring hela textinnehållet är inte alltid lätt. Vi är duktiga på det och hjälper er därför gärna med era texter, både att skriva nya och skriva om befintliga texter.
 • Print
  Vi hjälper er med all grafisk produktion så som visitkort, broschyrer, vepor och allt däremellan.
 • Banners
  Vi hjälper er med bannerproduktion, med snygg design och rätt strategi för att nå ut till er målgrupp.
 • Apputveckling
  Behöver ert företag en ny app eller uppdatera befintlig app? Vi har duktiga utvecklare som hjälper er att bygga en användarvänlig och snygg app helt anpassad efter era behov.
 • Foto/Film
  Fotografering och filmproduktion av personal, kontor och produkter både interiört och exteriört.
 • Content & Site updates
  Vi ger förslag på förbättringar och utför dessa, eller uppdaterar er webbplats kontinuerligt med nytt innehåll eller nya funktioner enligt era önskemål.

Frågor om Webbutveckling?

Nedan listar vi några vanliga frågor och svar om Webbutveckling

Vad är webbutveckling?

Webbutveckling är samlingsnamnet för uppbyggnaden av en ny webbplats. Begreppet omfattar både webbdesign, programmering och systemutveckling. När vi utvecklar webbplatser säkerställer vi också alltid att de är SEO-anpassade.

Vad är Programmering?

Programmering eller programutveckling handlar om att få datorn att lösa problem genom att instruera den med hjälp av programmeringsspråk (koder).

Hur går lanseringen av den nya webbplatsen till?

Ett datum för lansering bestäms i dialog mellan projektledare och kund. När ni känner er redo att lansera och är nöjda med webbplatsen är det vi som webbyrå som lanserar sajten till det webbhotell/hosting ni önskar.

Vad händer med den gamla webbsidan när den nya lanseras?

När den nya webbplatsen går live säkerställer vi att de gamla webbsidorna pekas om till den nya webbplatsen. Även om vissa gamla landningssidor inte har en motsvarande sida på den nya webbplatsen, bör alla sidor pekas om så att en besökare som kommer in på webbplatsen via gamla länkar alltid når din nya webb.

Vem förser webbplatsen med innehåll?

Har ni en befintlig webbplats idag och vill ha samma innehåll på er nya webbplats handlar det om att importera befintligt innehåll. Om er nya webbplats behöver nytt content kan vi hjälpa till med det. Vi har duktiga skribenter som skriver copy för alla möjliga branscher och på olika språk. Vi kan även bistå med att ta fram bildmaterial eller fotografera/filma om det finns sådana önskemål.

Vi hjälper er med webbutveckling

Vill ni veta mer om hur vi på SEO DESIGN kan optimera er digitala marknadsföring? Hör av er genom att maila oss på [email protected] eller ringa oss på 031-743 84 00

Ta första steget mot en ny webbplats