Webbutveckling

Hos oss på SEO DESIGN i Göteborg designar och utvecklar vi SEO-anpassade webbplatser med fokus på användarupplevelsen

Behöver du en ny webbplats?

Flexibel och genomtänkt webbutveckling

Vi utvecklar webbplatser i plattformen wordpress där du enkelt kan administrera webbplatsen på egen hand. Alla webbplatser vi bygger är SEO-anpassade och vi ser självklart till att dina besökare får en bra upplevelse oavsett om de surfar på dator, mobil eller surfplatta.

Från webbanalys till bästa möjliga användarupplevelse!

Vår projektledare är din kontaktperson som vägleder dig från idéstadie till färdig webbplats. Även våra designers, webbutvecklare och SEO-konsulter är med från början i varje projekt för att säkerställa att vi levererar en webbplats som är SEO-anpassad och lever upp till dina önskemål.

Webbanalys

Genom kvalificerad webbanalys säkerställer vi att rätt aktiviteter genomförs på såväl befintlig som nyutvecklad webbplats. Från inledande nulägesanalys till SEO-analys, som visar dina förbättringsmöjligheter att rankas högt av sökmotorer genom relevanta sökord. Via trafik- och webbanalys hjälper vi dig mäta och förstå statistik kopplat till webbplatsen så att du får underlag att fatta rätt beslut.

Prestandaanalys

En snabb sajt som ser bra ut och fungerar i alla webbläsare och för alla enheter är våra grundkrav för din webblösning. En prestandaanalys ger svar på eventuella åtgärder för att öka prestandan på din webbplats eller server. Finns säkerhetsbrister åtgärdar vi dem. Med hjälp av våra webbutvecklare kan du göra check på att alla dina besökare får en god användarupplevelse.

Utbildning

Ett enkelt webbgränssnitt är en framgångsfaktor om du vill kunna jobba med innehåll, själv utveckla din webbplats och hålla den levande. Vi tillhandahåller användarvänliga CMS, Content Management Systems i de plattformar vi jobbar med. Självklart erbjuder vi CMS-utbildning i samband med leverans.

WordPress

Vi arbetar i branschledande flexibla plattformar som bygger på öppen källkod. Du slipper därmed dyra licensavgifter samt förbinda dig till långa avtal. Exempelvis utvecklar vi i WordPress som erbjuder ledande teknik, säkerhet och frihet.

Vi hjälper dig med webbutveckling

Vill du veta mer om hur vi på SEO DESIGN kan optimera din digitala marknadsföring? Hör av dig genom att maila oss på [email protected] eller ringa oss på 031-743 84 00

Ta första steget mot en ny webbplats