Stolta över vår nya webbplats

15 maj, 2019 Ny webb SEO Design

Äntligen är vår nya wordpress-sajt lanserad! Vi har under en tid arbetat om vårt grafiska manér vilket även mynnade ut i en ny webbplats. Tanken med sajten är att den ska spegla det företag vi är och ge en ärlig bild av oss vilket vi tycker att den gör. Den ska också verka som ett skyltfönster till potentiella kunder där man kan få en god inblick i hur en WordPress-sajt kan se ut. Självklart är sajten SEO-anpassad från grunden.

Besökaren lägger grunden för innehållet

Anledningen till att vi ville göra om vår nuvarande sajt är för att vi ville göra den mer lättnavigerad, tydligare och snygg rent designmässigt. Vi har också fotat lite nya bilder från kontoret som vi tycker avspeglar vilka vi är. När vi bygger sajter utgår vi alltid från vad besökaren efterfrågar. Det, tillsammans med SEO, ligger sedan till grund för strukturen och innehållet.

Design i linje med vårt grafiska manér

Att design och tonalitet är viktigt vet vi sedan länge, vi är därför väldigt måna om att leva som vi lär. Vi har tagit in fyra färger till vår profil som vi använder i vår kommunikation samt grafiska profil. Färgerna har vi därför jobbat in i både design, branding och kommunikation för att få en mer sammanhängande sådan. Färgerna har även blivit viktiga delar här på kontoret när vi nu har flyttat till nya lokaler och därmed köpt in ny inredning och färgsättning. Den nya webben speglar alltså inte bara det vi gör och kommunicerar, utan även vårt kontor i många avseenden.

Personerna bakom webben

Vi är stolta över att vi numera har en ny sajt. Detta tack vare våra otroligt duktiga och kompetenta medarbetare. Vi är ett tight litet gäng som jobbat stenhårt den sista tiden med att få texter, bilder och utveckling av sajten på plats. Vi är nu klara med version 1.0 men inom kort kommer 2.0 med fler uppdaterade funktioner och mer innehåll. Håll dig uppdaterad.

Dags att bygga ny webb?