Vem är SEO-konsulten Per?

24 oktober, 2019 Pingisturnering på SEO Design

Snart är det dags för SEO DESIGNs frukostseminarium. Förutom en trevlig start på dagen, med god frukost och möte med nya människor får ni också lyssna till vår alldeles egna SEO-konsult, Per Eriksson. Under föreläsningen kommer Per att gå djupare in på begreppet SEO. Hur han, som expert, arbetar med SEO, varför man ska investera i det och hur man räknar ut om ens SEO-investering ger resultat.

Per är född och uppvuxen i Lidköping. Intresset för internet och webbutveckling började tidigt, då var Altavista sökmotorn som gällde och webbläsaren hette Netscape Navigator. Mycket har hänt sedan dess, både för Per personligen och med den digitala utvecklingen.

Efter teknikprogrammet på gymnasiet valde Per att plugga webbprogrammering i Kalmar. Efter studierna började han arbeta som SEO-konsult hos några av de stora drakarna inom SEO, och i snart fyra år har han haft SEO DESIGN som sin arbetsplats. Under åren i Göteborg träffade han kärleken Ingrid och i somras blev de föräldrar till en liten dotter. Längtan efter vänner och familj avgjorde att Per och Ingrid bestämde sig för att flytta tillbaka till Lidköping. Sedan några månader tillbaka pendlar Per till kontoret i Göteborg 2-3 dagar i veckan och resten av tiden jobbar han på distans. Förutom jobb är det mest blöjbyten som upptar Pers tid för tillfället, men annars är han en aktiv kille som gillar skidåkning, golf och bandy.

Som kollega till Per skulle jag beskriva honom som arbetsam, nyfiken och noggrann. En kombination av egenskaper som bidragit till en hög teknisk kunskap inom både sökmarknadsföring och programmering. Han är påläst och ger ofta oss andra på kontoret tips på intressanta artiklar och digitala verktyg som underlättar arbetslivet. Per arbetar dels med SEO för våra KAM-kunder och dels med webbutveckling. Att ha kunskap inom båda fälten är ovärderligt, för att vara en riktigt vass SEO-konsult är det en enorm fördel att ha erfarenhet inom webbutveckling och vice versa.

Utan att avslöja för mycket inför kommande frukostevent kan jag säga att ni har något att se fram emot. På ett intresseväckande sätt förmedlar Per teknisk kunskap blandat med humor, att han brinner för ämnet SEO är det inget snack om. Du som inte hann anmäla dig innan vår föreläsning blev fullsatt, eller inte har möjlighet att komma den 1/11, erbjuds en ny chans att lyssna till Per. Den 8/11 gästar vi nämligen Marknadsföreningen i Göteborgs frukostevent.

Läs mer och anmäl dig till MIG:s frukostevent