Konkurrentanalys

Just nu kan du boka ett möte med oss för att få en kostnadsfri konkurrentanalys och få reda på hur ditt företags webbplats rankar organiskt på Google i jämförelse med dina tre största konkurrenter. Vår kostnadsfria SEO-konkurrentanalys riktar sig mot företag med en årlig omsättning >15 milj.

Beställ kostnadsfri analys

Vad innehåller en konkurrentanalys?

1

Er webbplats synlighet på viktiga sökord
Utöver de sökorden du angett lägger vi till liknande ord och fraser. Analysen visar om er webbplats dyker upp i Googles organiska sökresultat när någon googlar dessa sökord.

2

Dina konkurrenters ranking
Att hålla koll på sina konkurrenters medieutrymme och digitala synlighet ger dig ett försprång. Om de syns högre upp i sökresultaten är det hög tid att se över er webbplats och SEO-arbete. Finns det stora sökvolymer där konkurrenterna inte syns? Då har ni chansen att skapa affärsmöjligheter och plocka marknadsandelar.

3

Sökvolym på viktiga sökord
Du tror att du vet hur era potentiella kunder använder Google för att söka efter det du erbjuder, men det kanske är helt andra sökord som har en större sökvolym varje månad som du helt går miste om. Är er webbplats innehåll anpassat efter potentiella kunders sökbeteende?

Håll koll på konkurrenterna!

Det är enkelt att beställa en konkurrentanalys. Allt du behöver göra är att fylla i nedan formulär så kommer du att bli kontaktad av oss för att boka in ett förutsättningslöst möte där vi går igenom analysen tillsammans. Vår kostnadsfria SEO-konkurrentanalys riktar sig mot företag med en årlig omsättning > 15 milj.

Jag godkänner villkoren