Nyårskrönika 2019

19 december, 2019 Skidresa SEO Design
Nya kunder

Under året som gått har vi välkomnat flera nya kunder, några av dem är Boråstapeter, AxKid och Tawi. Här får vi möjlighet att skapa digital tillväxt som genererar fler försäljningsmöjligheter. Vi är både stolta och glada över att just ni valt oss som samarbetspartner. Det blir spännande att följa utvecklingen under 2020 av det arbete vi påbörjat, vi ser fram emot att utveckla vårt samarbete ytterligare under året som kommer!

Nya kollegor

Året började i nya lokaler på samma adress. Nu har vi större yta att röra oss på, högt i tak och mycket ljusinsläpp. Vi är kvar i Krokslätts Fabriker 30, har du inte besökt oss i våra nya lokaler är du varmt välkommen förbi! Vi har också vuxit till antalet och fått möjlighet att lära känna nya kollegor under året. Behovet av bra kompetens finns fortfarande och målet är att bli ännu fler under kommande år. Har du det som krävs för att bli vår nästa kollega? Läs mer om våra lediga tjänster och ansök här.

Aktiviteter

Vi har ofta mycket på gång på SEO DESIGN. Vi startade året med en gemensam kick off och konferens i norska fjällen. En härlig resa där vi pratade om vår vision och identitet men också hann med fartfylld skidåkning, after ski och njutning i spabadet och vid middagsbordet. Under hösten har vi arrangerat events där vi föreläst om nyttan med SEO. Vårt frukostevent överträffade alla våra förväntningar och blev snabbt fullsatt. Du kommer med all säkerhet se fler events under kommande år, då gäller det att vara snabb med sin anmälan. Om du mot förmodan missade vårt event men är nyfiken på SEO och vill veta mer om hur du mäter resultatet av SEO-arbetet, då ska du ladda ned vår kostnadsfria SEO-guide. Julhelgen är ett optimalt tillfälle att lägga sig på soffan och förkovra sig i SEO.

 

God jul & Gott nytt år önskar hela teamet på SEO DESIGN