SEO analys

Just nu kan du boka ett möte med oss för att få en kostnadsfri SEO analys och få reda på hur ditt företags webbplats rankar organiskt på Google och vilka utvecklingsmöjligheter som finns.

Vad innehåller en SEO analys?

1

Er webbplats synlighet på viktiga sökord
Utöver de sökorden du angett lägger vi till liknande ord och fraser. Analysen visar om er webbplats dyker upp i Googles organiska sökresultat när någon googlar dessa sökord.

2

SEO förbättringar på er webb
Vi analyser er webbplats och kommer med rekommendationer för att förbättra er digitala synlighet. Vi ser över innehåll, tekniska aspekter och domänens värde.

3

Sökvolym på viktiga sökord
Du tror att du vet hur era potentiella kunder använder Google för att söka efter det du erbjuder, men det kanske är helt andra sökord som har en större sökvolym varje månad som du helt går miste om. Är er webbplats innehåll anpassat efter potentiella kunders sökbeteende?

Beställ er analys!

Det är enkelt att beställa en kostnadsfri SEO analys. Allt du behöver göra är att fylla i nedan formulär så kommer du att bli kontaktad av oss för att boka in ett förutsättningslöst möte där vi går igenom analysen tillsammans.Jag godkänner villkoren